Qui sóc

Enginyer consultor de mobilitat i transport. Màster en Transport, Territori  i Urbanisme per la Universitat Politècnica de València. Enginyer Tècnic d’Obres Públiques per lfotoa Universitat d’Alacant, especialitzat en Transports i Serveis Urbans.

Em considere una persona inconformista, preocupada pel benestar de les persones i per la defensa del territori. L’àmbit que més m’apassiona és la mobilitat.

Actualment treballe com a Cap de Projectes a València, a la consultoria CPS. Durant els 5 darrers anys he fet feina a Mallorca, en la consultoria Cinesi, on he realitzat Estudis i Plans de Mobilitat.

Durant molts anys he estat vinculat a l’associacionisme (Club Escacs, Consell de la Joventut, Voluntariat Lingüístic) on he aprés molts valors i habilitats com la capacitat per a treballar en equip, solució de conflictes, redacció de projectes, organització d’esdeveniments, capacitat d’anàlisi i de treball baix pressió, etc.

Pots contactar amb mi mitjançant el formulari que hi ha en la pestanya de Contacte d’aquest bloc, i també a través de les següents Xarxes Socials:

Si ho prefereixes, també em pots enviar un correu electrònic a la següent adreça: miquelcremades@gmail.com.