Qui sóc

Enginyer consultor de transport. Màster en Transport, Territori  i Urbanisme per la Universitat Politècnica de València. Enginyer Tècnic d’Obres Públiques per lfotoa Universitat d’Alacant, especialitzat en Transports i Serveis Urbans.

Em considere una persona inconformista, preocupada pel benestar de les persones i per la defensa del territori. L’àmbit que més m’apassiona és la mobilitat i la recuperació de l’espai públic per part de les persones.

Actualment treballe a Palma a la consultoria de transport Cinesi. Darrerament també he col·laborat en la redacció de diferents articles per a la seua publicació en revistes científiques.  He participat també en un treball de rotació de vehicles per a un projecte de Sabadell. A més a més, col·labore com a blogger al portal de Smart Cities de la web i-ambiente.

Durant molts anys he estat vinculat a l’associacionisme (Club Escacs, Consell de la Joventut, Voluntariat Lingüístic) on he aprés molts valors i habilitats com la capacitat per a treballar en equip, solució de conflictes, redacció de projectes, organització d’esdeveniments, capacitat d’anàlisi i de treball baix pressió, etc.

Pots contactar amb mi mitjançant el formulari que hi ha en la pestanya de Contacte d’aquest bloc, i també a través de les següents Xarxes Socials:

Si ho prefereixes, també em pots enviar un correu electrònic a la següent adreça: miquelcremades@gmail.com.

Anuncis